Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ιαπωνία: χαρακίρι ανέργων

Σε σημαντική αύξηση των αυτοκτονιών οδηγεί η οικονομική κρίση στην Ιαπωνία, όπου τον Απρίλιο οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις ξεπέρασαν τις 100 την ημέρα.
Το ποσοστό αυτοκτονιών στην Ιαπωνία είναι γενικώς από τα υψηλότερα μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών, με περίπου 24 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τα τελευταία χρόνια, έναντι για παράδειγμα 11 στις ΗΠΑ. Τον περασμένο Απρίλιο όμως σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2008. Κατά τον Γιασουγούκι Σιμίζου, διευθυντή της ομάδας πρόληψης αυτοκτονιών Lifelink, η κακή οικονομική κατάσταση αποτελεί καταλυτικό παράγοντα. Καθώς η ιαπωνική οικονομία συρρικνώνεται και οι πτωχεύσεις και οι απολύσεις αυξάνονται, πληθαίνουν και οι αυτοκτονίες: «Το πρόβλημα είναι ότι θεωρείται αναμενόμενο όσοι χάνουν τη δουλειά τους να οδηγούνται στην αυτοκτονία, γι' αυτό και πρέπει να δημιουργηθεί ένα δίχτυ ασφαλείας για τους ανέργους». Πιο εκτεθειμένοι στον κίνδυνο της αυτοκτονίας είναι οι άνδρες της μέσης ηλικίας, αν και ανοδική τάση παρουσιάζουν και οι αυτοκτονίες νέων ανθρώπων. Τα τελευταία 11 χρόνια έχουν καταγραφεί στη χώρα πάνω από 30.000 αυτοκτονίες ετησίως.

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=48936

Δεν υπάρχουν σχόλια: