Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Γαλλία - Ευρωεκλογές: Μεγάλη προμηνύεται η αποχή

Εννέα μόλις ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, ο αριθμός των Γάλλων ψηφοφόρων που αποφασίζει να μην προσέλθει στις κάλπες αυξάνεται συνεχώς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro".

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων OpinionWay-Fiducial, το 57% εκ των 5.581 που ερωτήθηκαν στην έρευνα, δεν ενδιαφέρεται για τις εκλογές, ένα ποσοστό αυξημένο κατά 2% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

"Είναι ήττα για όλους, για τα μεγάλα πολιτικά κόμματα, αλλά επίσης για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η ψηφοφορία", δήλωσε ο Μπρινό Ζανμπάρ, επικεφαλής των πολιτικών μελετών του OpinionWay.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι γυναίκες και οι εργάτες είναι κυρίως οι ομάδες που γυρίζουν την πλάτη στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.
http://www.naftemporiki.gr/euroelection/story.asp?id=1670555
Σημ.axinosp:Ελπίζω να μην γίνουμε ρεζίλι στους Γαλλους και μας περάσουν σε ποσοστά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: