Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Καταγγέλουν εξόντωση του κρητικού αίγαγρου

Διαστάσεις γενοκτονίας του Κρητικού αγριμιού, έχει πάρει η λαθροθηρία στα Λευκά Ορη, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών και οικολογικών οργανώσεων. Οπως αναφέρουν, οι λαθροθήρες δεν διστάζουν να "διαφημίζουν" την πραμάτεια τους η τιμή του οποίου φτάνει στα 50 ευρώ το κιλό, ενώ ταβέρνες τόσο στα Χανιά όσο και στην Αθήνα το σερβίρουν κανονικά σε επιλεγμένους πελάτες!
"Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια φημολογία σε ότι αφορά τη λαθροθηρία του Κρητικού Αιγάγρου. Καταγγελίες στην υπηρεσία μου από υπαλλήλους μας δεν έχουμε. Εχουμε όμως από πολίτες", τόνισε η προισταμένη της Διεύθυνσης Δασών Χαρά Καργιολάκη επισημαίνοντας ότι το ζήτημα έχει έλθει στη Βουλή με επερωτήσεις.
Σημειώνεται πως για την σωτηρία του αγριμιού ένας μεγάλος αριθμός τους έχει μεταφερθεί εδώ και χρονια στο νησί Θοδωρού στον Κόλπο των Χανίων και στη νήσι Δία έξω από το Ηράκλειο, προκειμένου να πολλαπλασιαστούν και άλλα στη Δια στο Ηράκλειο.

Σημ.axinosp:Θα θέλαμε να την πιστέψουμε την κυρία Καργιολάκη αλλά να , το όνομά της κάπως σε προδιαθέτει βρε αδελφέ , για το αντίθετο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: