Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Στο Προεδρικό η Marfin

H καταιγίδα που ξέσπασε την εβδομάδα που πέρασε με τους κεραυνούς Βγενόπουλου κατά πάσας αρχής στην Κύπρο φαίνεται να καταλαγιάζει ενώ περνούν οι μέρες.....
Το 60%-65% των μετόχων της Μαρφίν Λαϊκής είναι ξένοι,
οι οποίοι φυσικά δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της Κύπρου, αλλά για την αύξηση της αξίας των μετοχών τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με έμφαση τονίζεται από πλευράς Μαρφίν πως πριν από την εξαγγελία της απόφασης για απορρόφηση της Μαρφίν από την Εγνατία, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε διαβουλεύσεις με τους μεγάλους ξένους θεσμικούς, οι οποίοι κατέχουν σημαντικό μέρος του μετοχικού της κεφαλαίου. Ήδη, προχθές Παρασκευή ένα μεγάλο πακέτο μετοχών, το 5,2% της τράπεζας άλλαξε χέρια. Η συναλλαγή έγινε στo Χρηματιστήριο Αθηνών με αντιπαροχή τα 2,75 ευρώ. Η συνολική αξία της εν λόγω συναλλαγής διαμορφώθηκε σε 119.100.484 ευρώ. Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, δημοσιογραφικές πληροφορίες παρουσιάζουν ως αγοραστή το Dubai Investment και ως πωλητή τη Marfin Investment Group.
Διαφωνεί, αλλά σέβεται
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ τέλος ότι οι δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Χαρίλαου Σταυράκη παραμένουν ακόμα δυσερμήνευτες, καθώς ο υπουργός εξακολουθεί να επιρρίπτει όλη την ευθύνη για τις εξελίξεις με τη Μαρφίν στο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι, αν η υπόθεση ήταν στα δικά του χέρια, η κατάληξη θα ήταν διαφορετική. Δεν παραλείπει, όμως, την ίδια στιγμή να δηλώνει ότι σέβεται τις αποφάσεις και τους χειρισμούς Ορφανίδη.
http://www.sigmalive.com/simerini/business/news/156150
Σημ.axinosp:Χρωστάτε χάρη στον Ορφανίδη που γλυτώσατε από γεράκια σαν τον Βγενόπουλο και δεν ήταν στο χέρι του Υπουργού Σταυράκη αυτό το γιουσουφάκι του ΑΚΕΛ , (κομμουνιστές να σας πετύχουν και αδελφό κόμμα του ΚΚΕ , Στάλιν και καπιταλισμός δύο σε ένα) , ήταν πολλά τα λεφτά της Marfin Άρη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: