Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Μικραίνει η λίστα των Βρετανών Κροίσων

Μαύρα τα μαντάτα για τους εκατομμυριούχους της Βρετανίας, οι οποίοι έχουν μειωθεί στο μισό μετά τη βουτιά στην αγορά των ακινήτων και την ελεύθερη πτώση στα χρηματιστήρια.

Ο αριθμός των εκατομμυριούχων Βρετανών υποχώρησε στις 242.000 από το μέγιστο επίπεδο των 489.000 το 2007, επιστρέφοντας στα επίπεδα του 2003. Η εκτίναξη των τιμών των ακινήτων τα προηγούμενα χρόνια είχε επιμηκύνει εντυπωσιακά τον κατάλογο των Βρετανών Κροίσων, ο οποίος όμως ψαλιδίστηκε μετά την πτώση της αγοράς κατοικίας κατά 17,7% το περασμένο έτος.

Ο αποκλεισμός χιλιάδων Βρετανών από τη «χρυσή λίστα» οφείλεται επίσης στην πτώση των πάλαι πότε ανοδικών μετοχικών χαρτοφυλακίων, καθώς και στη μείωση των μπόνους που απολάμβαναν κάποτε τα golden boys του Σίτι κατά 70%.

Η ύφεση έχει αναγκάσει το Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών να αναθεωρήσει ριζικά τις προβλέψεις του που εκτιμούσαν αύξηση των εκατομμυριούχων στη Βρετανία στους 760.000 έως το 2010. Η εταιρεία McWilliams, ωστόσο, εκτιμά ότι η χρυσή λίστα θα αρχίσει και πάλι να μεγαλώνει το 2011 παράλληλα με την ανάκαμψη στην αγορά ακινήτων.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/27/1669420.htm
Σημ.axinosp:Να πω ότι στεναχωρήθηκα , μπα δεν νομίζω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: