Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Πτώση-ρεκόρ των τιμών των κατοικιών στις ΗΠΑ

Πτώση με τον εντονότερο ρυθμό όλων των εποχών κατέγραψαν οι τιμές των κατοικιών στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2009. Σύμφωνα με τον δείκτη S&P/Case-Shiller National Home Price, οι τιμές υποχώρησαν κατά 19,1%, το υψηλότερο ποσοστό στη 21χρονη ιστορία του συγκεκριμένου δείκτη.
Από την περίοδο της αιχμής τους το δεύτερο τρίμηνο του 2006, οι τιμές των σπιτιών έχουν υποχωρήσει συνολικά κατά 32,2%, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε επίπεδα 2002.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_26/05/2009_281442
Σημ.axinosp:Πω Πω μία ανάκαμψη στις ΗΠΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: