Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Από λάθος βάλανε 10 εκ. στο λογαριασμό τους

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού, στο λογαριασμό του οποίου τράπεζα κατέθεσε κατά λάθος… 10 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι δύο άγνωστοι έκαναν αίτηση για δάνειο ύψους 10.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (4,5 χιλιάδες ευρώ), αλλά η τράπεζα Westpac φάνηκε κάτι παραπάνω από γενναιόδωρη και τους ενέκρινε 1.000 φορές πάνω το ποσό που ζήτησαν.Οι κατά λάθος εκατομμυριούχοι, που εργάζονταν σε βενζινάδικο στη βόρεια πόλη Rotorua, έκαναν ανάληψη μέρους των χρημάτων και έγιναν καπνός. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «καταζητούμενοι» μπορεί να έχουν ταξιδέψει έως την Κίνα ή την Κορέα.Για τον εντοπισμό του ζευγαριού έχει ειδοποιηθεί και η Interpol. Επικεφαλής της τράπεζας αποδίδει την παρεξήγηση σε ανθρώπινο λάθος. Η Westpac είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Νέας Ζηλανδίας, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες.
http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/6028.html
Σημ.axinosp:Την έκφραση πάρε τα λεφτά και τρέχα την ξέρουν στην Ν.Ζηλανδία ;; Άμα δεν την ήξεραν τώρα την έμαθαν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: