Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Soros: "Εκτονώνεται η κρίση, λειτουργούν τα μέτρα στήριξης"


Η χρηματοοικονομική κρίση εκτονώνεται, ενώ τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης αρχίζουν να λειτουργούν, δήλωσε ο George Soros σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Allgemeine Zeitung.

Επίσης, ο Soros υποστήριξε ότι η Ασία θα είναι η πρώτη περιοχή που θα βγει από την κρίση, ενώ η Κίνα θα είναι πλέον ο κινητήριος μοχλός της παγκόσμιας ανάπτυξης και όχι οι ΗΠΑ.

“Εκτιμώ ότι η ανάκαμψη πρώτα θα φτάσει ως το μισό της πτωτικής τάσης που βιώσαμε και μετά θα εισέλθουμε σε περίοδο αποτελμάτωσης,” φέρεται να δήλωσε ο Soros.

Τέλος, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τόνισε ότι το δολάριο είναι ήδη πολύ αδύναμο, συμπληρώνοντας ότι “αντιθέτως δεν νομίζω ότι το δολάριο θα υποβαθμιστεί έναντι του ευρώ.”


Σημ.axinosp:Να δώ τι θα πεί το επόμενο δεκαήμερο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: