Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

"H ανάκαμψη μπορεί να έρθει νωρίτερα"...

14 Μάιος 2009
Την εκτίμηση ότι η οικονομική ανάκαμψη μπορεί να έρθει νωρίτερα απ' ό,τι υπολογιζόταν αρχικά, έκανε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ. Παπαδήμος. Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ένας αυξανόμενος αριθμός θετικών ενδείξεων για σταθεροποίηση της οικονομίας και για αυτό τον λόγο η ανάκαμψη μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν". Τις δηλώσεις έκανε από τη Βιένη στο πλαίσιο συνεδρίου της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=21145

Σημ.axinosp:Ναι βέβαια συμφωνώ , δεν υπάρχει περίπτωση, οπωσδήποτε , μα φυσικά βρε αδελφέ , μα τι λέτε τώρα , είναι να το συζητάμε , πες το και έγινε , είναι τελειωμένο το θέμα , μα για Μαλάκες μας περνάς , το θεωρούμε δεδομένο , ............

Δεν υπάρχουν σχόλια: