Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΣΕΣ ΧΕΛΙΔΟΦΩΛΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο Βαρθολομιό Ηλείας, με έναν παπά να πηδάει στα παγκάκια της πλατείας και να καταστρέφει με ένα μακρύ κοντάρι τις γεμάτες νεοσσούς χελιδονοφωλιές, που βρίσκονταν στον ναό όπου υπηρετεί.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον ναό του Αγίου Ιωάννη, με τη δικαιολογία ότι τα χελιδόνια με την παρουσία τους γέμιζαν με ακαθαρσίες τον περιβάλλοντα χώρο και τους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας! Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οικολογικών οργανώσεων Ηλείας και Αχαΐας, ΕΠΟΠ και ΟΙΚΙΠΑ αντίστοιχα, αλλά και του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ,ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ...
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.
http://prezatv.blogspot.com/2009/05/blog-post_2840.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: