Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Μια φωτογραφία …χίλιες λέξεις

Μια φωτογραφία …χίλιες λέξεις Από τα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου , τα πέντε μεγάλα κόμματα δηλαδή η Νεα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ διαμέσου των εκπροσώπων τους σε κοινή συνέντευξη τύπου που οργάνωσαν οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσαν ομόθυμα τους εργαζόμενους και την νεολαία να συμμετάσχουν στις ευρω-εκλογές φάρσα και να μην απέχουν. Για την ιστορία την ΝΔ εκπροσώπησε η Μαριέτα, το ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου, το ΚΚΕ ο Ε.Κατσιάβας , τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χουντής και το ΛΑΟΣ η Τζαβέλλα. Μια φωτογραφία που αξίζει χίλιες λέξεις για την συναίνεση όλων των κυρίαρχων κομμάτων – αστικών και ρεφορμιστικών- στην προσπάθεια να ανακοπεί το ρεύμα της Αποχής.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1036679
Σημ.axinosp:ψηφίσω η δεν ψηφίσω θα με πηδήξετε στους φόρους , τουλάχιστον θα το έχω ευχαριστηθεί με την αποχή ρε παλιοκερατάδες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: