Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Η Βρετανή Υπουργός Εσωτερικών Τζάκι Σμιθ ξαναχτύπησε πάλι

Η Βρετανή Υπουργός Εσωτερικών Τζάκι Σμιθ ξαναχτύπησε πάλι, μετά απο τις τσόντες που χρέωνε τελικά ο άνδρας της το Βρετανικό Κοινοβούλιο στη σημερινή telegraph μαθαίνουμε ότι χρέωσε στην Φορολογική της Δήλωση ένα iPhone του άνδρα της στα έξοδα αξίας £268 που αγόρασε απο μαγαζί στη πόλη Redditch.
Φυσικά δεν μιλάμε για το ευτελές αυτό ποσό αλλά για την πλημυρίδα γυφτιάς που σαρώνει το Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία .
Εδώ φυσικά θα το θεωρούσαμε δεδομένο αλλά για την Βρετανία είναι ένα σκάνδαλο ολκής , μιας και είναι προτιμότερο να ασχολούνται οι Βρετανοί με το πλαστικό σπιτάκι για τα παπάκια του που αγόρασε Βρετανός Εργατικός Βουλευτής παρά για τα δις. Βρετανικών Λιρών που χαρίζει η Κυβέρνηση Μπράουν στους Τραπεζίτες .
Η Αποβλάκωση του Βρετανικού Λαού σπό τα ΜΜΕ είναι συνεχής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: