Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Εκπροσώπησε και ...την κυβέρνηση στη Ρόδο!

Οχι μόνο δεν παραιτείται από βουλευτής, όπως τους παραμύθιαζε στα "πηγαδάκια" της Βουλής μέχρι να πάρει την απαλλαγή ο Αριστοτέλης Παυλίδης, αλλά σήμερα στη Ρόδο εκπροσώπησε και την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων. Επιβεβαιώνονται έτσι όσοι λένε ότι "κρατά" γερά στο χέρι το Μέγαρο Μαξίμου ο πρώην υπουργός και γι αυτό τους κάνει τέτοιες πλάκες. Ακόμη και ...συγχώρεση στον Π. Καμμένο που ζήτησε να σταλεί στον Κορυδαλλό είναι έτοιμος να δώσει!
http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_8473.html
Σημ.axinosp:Μετά φταίνε οι Πιτσιρικάδες που τα σπάνε καραγκιόζηδες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: