Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα για να βελτιώσει τα δημόσια οικονομικά, προειδοποιεί το ΔΝΤ

Η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει τις προσπάθειές της να διορθώσει τα δημόσια οικονομικά ή να διακινδυνεύσει έναν περαιτέρω σημαντικό κλονισμό στη χτυπημένη οικονομία της , προειδοποίησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σήμερα.

20 May 2009

Σε μια εξ αποστάσεως επισκόπηση της Βρετανίας από όταν η οικονομική κρίση εξερράγη, το ΔΝΤ είπε ότι η κατάσταση των δημόσιων οικονομικών και η ακόμα εύθραυστη κατάσταση του τραπεζικού συστήματος αφήνουν την οικονομία τρωτή παρά την πρόβλεψή για μια αργή ανάκαμψη το προσεχές έτος.
Αναγνωρίζοντας ότι τα κυβερνητικά μέτρα το φθινόπωρο τράβηξαν το τραπεζικό σύστημα πίσω από το χείλος της κατάρρευσης, το ΔΝΤ είπε " πηγαίνοντας προς τα εμπρός, η επιτυχία των τρεχουσών πολιτικών πακέτων εξαρτώνται από τη συνεχή εμπιστοσύνη στην ικανότητα υποστήριξης της δημοσιονομικής κατάστασης .
Ο υπουργός Alistair Darling πάγωσε το City με τον προϋπολογισμό του Απριλίου που προβλέπει ότι ο κυβερνητικός δανεισμός θα χτυπήσει ρεκόρ εφέτος καθώς η ύφεση παίρνει το μερίδιο της στα φορολογικά έσοδα. Οι προβλέψεις του Υπουργείου Οικονομικών που ατενίζουν την αναπήδηση της οικονομίας ,που θα μεγαλώσει έντονα το 2011 , αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό από τους οικονομολόγους.
Στην έκθεσή του, το ΔΝΤ είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει " βάζοντας το δημόσιο χρέος σε μια πιο σταθερή προς τα κάτω πορεία ,γρηγορότερα από το προβλεπόμενο προϋπολογισμό του 2009 ."

http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/5356137/UK-government-must-do-more-to-improve-public-finances-IMF-warns.html
Σημ.axinosp:Ραντεβού Κορίτσια το Σεπτέμβρη αγκαλίτσα με το ΔΝΤ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: