Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις στη Πράσινη Ανάπτυξη


Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το μεθάνιο, όταν αναμειχθεί με το οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία, εξουδετερώνει το διοξείδιο του άνθρακα, που είναι υπαίτιο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Μετά την τεράστια επιτυχία της "Ώρας της γης" και το σβήσιμο των φώτων για 1 ώρα, η Ελλάδα πρωτοστατεί ξανά:
Στις 4 του Ιούνη, και ώρα 2, το μεσημέρι (είναι η μέρα και ώρα που παρατηρείται έντονη ηλιακή δραστηριότητα), καλούμε εσένα να κλάσεις όσο πιο δυνατά μπορείς και για όση περισσότερη ώρα μπορείς.
Φρόντισε να έχεις φάει πολλά όσπρια ή παρόμοιο φαγητό για μέγιστα αποτελέσματα.
Το μεθάνιο υπάρχει στα αέρια που απελευθερώνουμε.
Παρακαλώ διαδώστε το παντού:
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

και μερικές κατατοπιστικές πληροφορίες για την κλανιά στη


Αυτό το κλάσιμο με πήγε σμπρώχνοντας ολοβραδύς!”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ
Όπως όλοι ήδη ξέρουμε, το ρέψιμο είναι μια κλανιά που έχασε τον δρόμο της. Άραγε είναι τόσο σημαντική και δεν λέμε ότι η κλανιά δεν είναι ρέψιμο που έχασε τον δρόμο του; Σαφέστατα, αν αναλογιστούμε τα προτερήματα της κλανιάς.
Σχηματική αναπαράσταση κλανιάς από τη Βίβλο των ΕλΣύμφωνα με τη βίβλο των Ελ, η κλανιά είναι η απελπισμένη προσπάθεια του κώλου να πει τη λέξη «πρόβατο».
Σημασία
Κλανιά = Hχηρό ξεφύσημα απο τον πισινό. Πρώτα απ' όλα άν δεν κλάναμε θα γινόμασταν μπαλόνια. Αυτό από μια μεριά θα ήταν καλό, γιατί η μεταφορά μας θα ήταν εύκολη και δεν θα υπήρχε ρύπανση, από καυσαέρια & από κλανιές. Δεν μπορεί όμως αυτό να συγκριθεί με την απόλαυση μιας δυνατής κλανιάς που κάνει τους πάντες να τρομάξουν, η του stealth τρόπου, που κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι κάνουν επίθεση οι εξωγήινοι με τοξικά αέρια. Επίσης λέγεται ότι στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν 300κιλους χλέμπουρες για φλογοβόλα, αφού τους είχαν δώσει να φάνε 5 κιλά φασολάδα. Οπότε μην παρεξηγείτε την κλανιά, γιατί το να κλάνεις είναι ευλογία Θεού.

Κατηγορίες
Οι κλανιές δεν είναι μια και δυό!! Χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες, πάρα πολλές για κάποιους, και όπως το μέταλ, χρειάζεται ένας γνώστης (κλάστης) για να τις ξεχωρίσει.

Η απλή, καθημερινη:Διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο, έχει μια βαθιά και υποβλητική χροιά στον ήχο της και εκκλείει ένα βρωμερό σύννεφο με ΑΟΕ ((Α)ερια οφ εφεκτ) περίπου 2 μέτρων. Απλή, καθημερινή, φιλική!!!

Η Νταβραντισμένη:Δυνατή και πομπώδης, περίπου σαν ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΠ έχει τη χαρακτιστική μυρωδιά του σάπιου μήλου (έχει γίνει και κολόνια απο τη DKNY).

Η Κλούβια: Οχι κλούβα, κλούβια. Το όνομά της το χρωστάει στο γεγονός πως η οσμή της μοιάζει με αυτήν του κλούβιου αυγού (Υδρόθειο για τους γνώστες). Συχνά κόβει την όρεξη στους γύρω και μπορεί να εξελιχθεί σε όπλο μαζικής καταστροφής συνδυαζόμενη με την παραπάνω.

Η Κωλοχωρίστρα: Χαρακτηριστικός ήχος ΜΠΡΡΡΡΠ. Δεν είναι τόσο μακρόσυρτη όσο η Νταβραντισμένη αλλά είναι πολύ περισσότερο βίαιη και ξαφνική. Την νιώθετε που λέμε. Μπορεί να είναι κλούβια η σάπια, ανάλογα.

The Ripper ή αλλιώς Μητέρα Όλων Των Κλανιών (ΜΟΤΚ): Η βασίλισσα των κλανιών. Βουνα (μαζι με φούρνους) γκρεμίζονται στο ξυπνημά της, έιναι ξαδέλφη του εγγΈλλαδου

Η έκπληξη!!!: Δεν την είχατε πάρει πρέφα αλλά εκεί στα ξαφνικά, ΜΠΡΡΟΥΠ!!!!

Ο πυροβολισμός: Ο ήχος της μοιάζει με αυτόν μιας πιστολιάς. Ξερός, απότομος βίαιος και πολύ δυνατός!!! Σπάνιες αλλά όπως προδίδει το όνομά τους, πολύ επικίνδυνες.

Η μπουρμπουλήθρα: Με ήχο που φέρνει σε αυτόν του φραπέ όταν του φυσάμε από το καλαμάκι αέρα, προδίδει άσχημη συνέχεια.Συνήθος η Μπουρμπουλήθρα προκαλεί την αποβολή σκατών μαζί με τις μπουρμπουλήθρες καθώς και την ντροπή του κλάστη...

Η σιωπηλή: Αθόρυβη άλλα θανατηφόρα (silent but violent). Ότι της υπολείπεται σε ακουστικότητα το έχει σε γόμωση. Συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν ξαφνικές λιποθυμίες των παρευρισκομένων και βίαιες εξόδους απο το δωμάτιο συχνά με κραυγές όπως "Πωωωω!!!","Αντε γαμήσου!!!"," Πάλι ρε μαλάκα;"

50-50: Σκέτος τζόγος. Συχνά με τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Εναλλακτικοί τίτλοι "Πήγε να κλάσει και χέστηκε", "Πήγα για μαλλί και βγήκα σκατά"...

Μη μου μιλάτε!!!: Αυτή δεν είναι κλανία, είναι state of mind. Η πιο zen κλανιά μακράν. Χρειάζεται κάθε μόριο του εγώ για να την κοντρολάρουμε και συχνά, αν μας αποσπάσουν τη προσοχή αυτοί το πληρώνουν.

Πρωτοκλασάτη: Το σοφό ρητό των Ελ, "πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής" εφαρμόζεται εδώ πλήρως. Κλάσε, παίξτο αδιάφορος και κοίτα ή μάλλον κάρφωσε το διπλανό σου με το βλέμμα σου...

Κομπολογάτη: Κλανιά που απανταται συνήθως σε οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ της γειτονιάς, καφενεία και τσιπουράδικα. Την παράγουν κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι με μειωμένα αντανακλαστικά και μη ικανοποιητική σφιγκτηριακή λειτουργία. Δεν μυρίζει πολύ, αλλά έχει τον χαραλτηριστικό ήχο του ατμόπολοιου (Ποτ ποτ ποτ ποτ).

Γιουσούφης: Κλανιά ύπουλη και φαρμακερή, δεν ακούγεται, αλλα προκαλεί άμεσως κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και πιθανή αποκόλληση των ρουθουνίων οδών. Είναι αποτέλεσμα φασουλάδας της ελληνικής, στιφάδου με κρόμμυα και ανεξέλεγκτης κατανάλωσης κερασιών.

Σαλτσάτος: Κλανιά με δωράκι-έκπληξη. Η διαφορά του με την κλανιά 50-50 είναι οτι η πρώτη είναι απρόσμενη και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, ενώ η δεύτερη σε προειδοποιεί για τί πρόκειται να συμβεί. Αν είσαι έξυπνος, πας στην τουαλέτα και γλιτώνεις το οποιοδήποτε ρεζιλίκι.

Πόρωσης: Κλάνια έντονα αντιληπτή απο τους γύρω,αφου ο κλάνων φωνάζει τη λέξη 'πόρωσης' κατα τη διάρκεια της σύντομης διάρκειας της.Εκτελείται κυρίως πάνω σε καναπέδες,κρεβάτια,καρέκλες,δονητές κλπ. Ακομη, αξιζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το αγαπημένο είδος κλασίματος των Τάκεων. .

Προφητείες
Σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία,τον Ενώχ,και το Νοστράδαμο και του ΕΟΚ η κλανιά,σε ποικίλες εκδοχές της,θα αποτελέσει το κύριο όπλο των Έλ στην τελική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου μας.Οι προφητείες θέλουν τα ενεργειακά τους σώματα να αποκτούν μια τετραδιάστατη μορφή κατά τη διάρκεια της αποδέσμευσης ετούτης της ενέργειας η οποία θα ισοδυναμήσει με 1,4276 ΣΚτΤΝ,κατι που θα σημάνει και το τέλος της γήινης ατμόσφαιρας όπως μας είναι γνωστή. (βλ.Nostradamus-Les Prophecies IV,23-27D)

Πρακτικές συμβουλές

Υγρές κλανιέςΟι υγρές κλανιές είναι δέον να αποφεύγονται, ειδικά κατά τη διάρκεια ομαδικών αθλημάτων (αν και η Αέρινη κιθάρα δεν είναι ομαδικό άθλημα).
Κλανιές και Βροχή
Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν κάποιοι είναι σε κλειστό χώρο και κλάνουν να δημιουργούνται καφετί σύννεφα τα οποία στη συνέχεια υγροποιούνται και τότε έχουμε την βροχή σκατών.
Το πορδοηλεκτρικό φαινόμενο
Έχει παρατηρηθεί ότι οι πιο ηχηρές κλανιές συνήθως δεν βρωμάνε ενώ οι ύπουλες έχουν θανατηφόρα αποτελέσματα. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες του ΕΜΠ να αναζητίσουν στοιχειώδη σωματίδια. Βρέθηκαν λοιπόν τα Πορδίνα (εκ του Νετρίνα) τα οποία σχηματίζουν την Κλανίνη. Όταν η ροή της πορδής είναι τυρβώδης τότε τα πορδίνα δεν σχηματίζουν κλανίνη γιατί η ενέργεια σπαταλιέται κατά την έξοδο. Όταν η πορδή είναι άηχη τότε έχουμε στρωτή ροή οπότε η ενέργεια των πορδίνα χρησιμοποιείται για την δημιουργία κλανίνης. Η κλανίνη είναι ισοκυκλική ένωση υδρογονανθράκων. Τα νέφη κλανίνης όταν συγκεντρωθούν στην οροφή του σπιτιού δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις. Ο τύπος υπολογισμού είναι ο εξής: Όπου Kl η ποσότητα κλανίνης σε ppm (Πάρτσ περ μίλιον) και Vs η είδική αντίσταση πρωκτικού σωλήνα. Για gay η τιμή είναι Vs=1, για Bisexual Vs=0.5 και για straight Vs=0.01 Re ο αριθμός Reynolds που ορίζει αν η ροή είναι στρωτή ή τυρβώδης. Or είναι σταθερά που εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού
Laptop και Κλανιές
Καλό είναι όσοι παίρνουν στο χέσιμο μαζί τους το laptop να προσέχουν, γιατί μπορεί κάποια κλανιά να αναφλεχτεί λόγω της μπαταρίας του υπολογιστή.

Προσωπικο μηνυμα
Οσο διαβαζες αυτο το αρθρο, ποσες φορες εκλασες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: