Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Bair της FDIC: Προτείνει δημιουργία φορέα για συστημικά σημαντικές εταιρείες

Οι αμερικανικές αρχές θα πρέπει να δημιουργήσουν νομικό πρόσωπο που θα συμβάλλει στην “αποδόμηση” συστημικά σημαντικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, η κατάρρευση των οποίων ενδεχομένως να επιφέρουν παράπλευρες απώλειες στις αγορές.

"Κομβικό σημείο για το τέλος της εποχής των ιδρυμάτων που είναι πολύ μεγάλα για να καταρρεύσουν είναι η καθιέρωση αρχής “αποδόμησης” για συστημικά σημαντικές χρηματοοικονομικές εταιρείες που θα κάνει την κατάρρευση των εν λόγω εταιρειών εφικτή” δήλωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφάλισης Καταθέσεων, Sheila Bair.

Η Bair και ο πρόεδρος της Fed της Μινεάπολις, Gary Stern, συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης συστημικά σημαντικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, στο πλαίσιο κατάθεσης στο Κογκρέσο.
http://www.capital.gr/News.asp?id=729726
Σημ.axinosp:Αμερικανάκια ετοιμαστείτε για διάνοιξη πρωκτού γιατί οι Τραπεζίτες είναι πιο σημαντικοί από τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών της της U.B.A. ( United.Banks.ofAmerica)

Δεν υπάρχουν σχόλια: