Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνίδιες, αδιαφανείς συγχωνεύσεις

«Η κυβέρνηση άρχισε να κάνει πράξη τη συνταγογραφία του ΔΝΤ με αιφνίδιες, αδιαφανείς συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων φορέων, χωρίς αντίστοιχες μελέτες, ενώ η “λυπητερή” με το αντικοινωνικό “τσουνάμι” μέτρων ακολουθεί μετά τις ευρωεκλογές».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη συγχώνευση-κατάργηση φορέων του Δημοσίου, που ανακοίνωσε σήμερα ο ΥΠΟΙΟ Γιάννης Παπαθανασίου.

«Η μεγάλη συναίνεση στις συνταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όχι μόνο συνιστά την κοινή δικομματική ομπρέλα, κάτω από την οποία μπορούν ανέξοδα και ανούσια να συνεχίζονται οι σκιαμαχίες ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αλλά και αποτελεί την τέλεια συνταγή κοινωνικής και περιβαλλοντικής καταστροφής της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/26/1669003.htm
Σημ.axinosp:Παραμονές Ευρωεκλογών με την σιωπηλή συνενοχή όλων για το φάγωμα του δημοσίου , γιατί πως αλλιώς θα χρηματοδοτηθούν τα κόμματα και οι 800.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι ψηφοφόροι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: