Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Τιτλοποιήστε και την Ακρόπολη!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να βγάλει σε πλειστηριασμό όλη την χώρα σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσιεύματα για δανεισμό με ενέχυρο ακίνητα του δημοσίου.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τύπου, η κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει σχέδιο για δανεισμό 1 δισ. ευρώ με ενέχυρο ακίνητα του δημοσίου αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα θα δοθούν ως ενέχυρο στους διεθνείς «θεσμικούς επενδυτές», σχολεία, αστυνομικά τμήματα, εφορίες, φυλακές και πιθανώς και νοσοκομεία, ώστε να αντληθεί το προαναφερθέν ποσό.

Παράλληλα, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ετοιμάζεται να παραχωρήσει σε ιδιώτες - με συμβάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης- βουνοπλαγιές και παραλίες, προκειμένου να αντλήσει έσοδα της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η άγονη κυβέρνηση των σκανδάλων ετοιμάζεται να βγάλει σε πλειστηριασμό όλη την χώρα.

Τα σχολεία θα μετατραπούν σε ομόλογα (!) επί των οποίων θα κερδοσκοπούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και ό,τι έχει απομείνει από ελεύθερες παραλίες θα γίνει λεία οικονομικών συμφερόντων. Και εύλογα μετά από αυτά αναρωτιόμαστε: Το επόμενο βήμα αυτής της Νέας Δημοπρασίας ποιο θα είναι; Η τιτλοποίηση της Ακρόπολης;
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/518150/Article.aspx

Σημ.axinosp:Τόσο καιρό δεν το κάνει στα κρυφά η ΝΔ με τις μακροχρόνιες μισθώσεις , τώρα προεκλογικά σας έπιασε ο πόνος λεβέντες του ΣΥΡΙΖΑ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: