Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η δύναμη της συνήθειας!!!

Ένας τελωνειακός υπάλληλος επιστρέφει νωρίτερα από το σύνηθες στο σπίτι του και ακούει ύποπτους θορύβους από την κρεβατοκάμαρα του. Στο μεταξύ το παράνομο ζευγάρι αντιλαμβάνεται την πρόωρη επιστροφή του συζύγου και κατόπιν υπόδειξης της άπιστης, ο εραστής κρύβεται στην ντουλάπα. Ο τελωνειακός μπαίνει στο δωμάτιο σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζει να ψάχνει για τον εραστή.
Κοιτάει κάτω από το κρεβάτι και μονολογεί:
-Τίποτα εδώ.
Ρίχνει μαι ματιά στο μπαλκόνι:
-Τίποτα και εδώ.
Συνεχίζει το ψάξιμο, ανοίγει την ντουλάπα, βλέπει τον εραστή γυμνό να κρατάει 100 ευρώ, τσεπώνει το χαρτονόμισμα και λέει:
-Τίποτα και εδώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: