Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).
Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση
Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος
''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011
1150% επάνω από το ΧΑΑ ήταν το Χρηματιστήριο της Αργεντινής όταν η χώρα πτώχευσε!
Μπορεί οι Ε.Βενιζέλος και Γ.Παπανδρέου να λένε προσπαθώντας να περάσουν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης "Να μην γίνουμε Αργεντινή", ωστόσο καλύτερα να αντιστρέψουν το επιχέίρημά τους λέγοντας "ελπίζουμε να γίνουμε Αργεντινή"! Και αυτό σύμφωνα με στοιχεία πυ αποκάλυψε σήμερα το capital.gr, το Χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες διαπραγματευόταν σε εντυπωσιακά υψηλότερα ποσοστό που φτάνει το... 1.150%, επάνω στην πτώχευση!
Για τη χρηματιστηριακή αγορά του Μπουένος Άιρες, το κρίσιμο διάστημα ήταν εκείνο μεταξύ του 1999 (είχε προηγηθεί το 1998 η «ρωσική κρίση») όταν η οικονομία της Αργεντινής «γύρισε» σε ύφεση, και του 2001 όταν ο νεοεκλεγείς τότε Πρόεδρος, Adolfo Rodriguez Saa, κήρυττε (λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα) «μορατόριουμ» πληρωμών απέναντι στους πιστωτές της χώρας.
Από τον Ιανουάριο του 1998 έως και τον Δεκέμβριο του 2001, το Χρηματιστήριο της Αργεντινής «βυθίστηκε» σε ποσοστό περί του 75%.
Για το Χ.Α., το κρίσιμο διάστημα «κατ’ αναλογία» θα μπορούσε να ξεκινά το 2009 (είχε προηγηθεί το 2008 η κορύφωση της κρίσης ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ), όταν η ελληνική οικονομία «γύρισε» σε ύφεση για πρώτη φορά από το 1993.
Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι σήμερα, ο Γενικός Δείκτης της Αθήνας υποχωρεί σε ποσοστό 85,9%... Ο δείκτης των τραπεζών στο ίδιο διάστημα «μετράει» απώλειες 95%, ενώ ο FTSE20 έχει χάσει το 89,4% της αξίας του...
Και το οικονομικό επιτελείο, την επόμενη φορά που θα «καταφύγει» στο σύνθημα «να μη γίνουμε Αργεντινή», οφείλει να έχει κατά νου ότι το ελληνικό Χρηματιστήριο ήδη έχει ξεπεράσει τις απώλειες του Μπουένος Άιρες, της περιόδου 1998-2001.
Και για όποιον το έχει ξεχάσει το Χρηματιστήριο μιας χώρας είναι ο καθρέφτης τους οικονομικού κλίματος, αλλά και της οικονομικής προοπτικής που υπάρχει στην χώρα αυτή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Οταν κατέρρευσε η Αργεντινή και η πείνα πήγε σύννεφο, παρουσιάστηκαν λόγω έλλειψης τροφίμων, στην κυριολεξία φαινόμενα ανθρωποφαγίας( σε μια περίπτωση μάλιστα διοικητής αστυνομικού τμήματος, κατασπαράχθηκε από το πλήθος όταν άρχισε να σκοτώνει με το υπηρεσιακό του όπλο, μικρά παιδιά που έκαναν λεηλασίες για να φάνε.)
Αυτά τα γεγονότα τα ανέφερα, γιατί όσο πλησιάζει η κατάρρευση στην Ελλάδα σαν της Αργεντινής, τόσο πιο πολύ μου μυρίζει ανθρώπινο κρέας, μπάτσου, δικαστή, πολιτικού, τραπεζίτη, λέτε να είναι ιδέα μου!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου