Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!

Η απότομη αλλαγή του καιρού στην Αττική έφερε και τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα.

Μπορεί να μην στρώθηκε το χιόνι, αλλά το τσουχτερό κρύο επέτρεψε στις νυφάδες του χιονιού να δώσουν ένα λευκό χρώμα στο βουνό της Αττικής. Σύμφωνα μάλιστα με τους μετεωρολόγους είχε να χιονίσει τόσο νωρίς από το 1859!

Τις πρώτες πρωινές ώρες η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα δεν ξεπέρασε του 9 - 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ την ίδια ώρα η Βόρεια Ελλάδα ξεπάγιασε με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά κάτω από το μηδέν. Στην πρωτεύουσα πάντως ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και το θερμόμετρο θα δείξει από 11 εώς 17 βαθμούς.
Apospasma
Σημ.axinosp:"Η ισχυρότερη ηλιακή καταιγίδα που έχει καταγραφεί στην ιστορία έλαβε χώρα το 1859 (Περιστατικό Κάρρινγκτον), αλλά η ηλεκτρική υποδομή εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη: επηρεάστηκε σοβαρά μόνο το δίκτυο τηλεγράφων." Απόσπασμα από το άρθρο"Ηλιακή «Κατρίνα» απειλεί τις τηλεπικοινωνίες"..τυχαίο δεν νομίζω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: