Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!


ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ /ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από τις 7μ.μ. μέχρι
τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29ης – 12 ώρες χωρίς ρεύμα- ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

700.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ήδη ταχυδρομηθεί και αρκετές χιλιάδες είναι ήδη στα χέρια μας. Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα. Πέραν της αντισυνταγματικότητας, εκτός του ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση, στην ουσία εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκαιο. Από εμάς περιμένουν να εισπράξουν και εάν το καταφέρουν θα μπορούν αν ισχυριστούν ότι νομιμοποιήσαμε τις επιλογές τους, είμαστε ανίσχυροι μπροστά τους, δεν καταφέραμε να εντάξουμε την ατομική μας αντίθεση στην συλλογική αντίσταση για να νικήσουμε.

Τι μας φοβίζει; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Σκεφτήκαμε ποτέ ότι η ΔΕΗ μια επιχείρηση που περιμένει να εισπράξει δεν μπορεί να ξεμείνει από πελάτες; Ένα εκατομμύριο μόνο λογαριασμοί εάν δεν πληρωθούν, η ΔΕΗ δεν μπορεί να αντέξει. Και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Θα στείλουν την οφειλή στα δημόσια ταμεία; Να τη στείλουν και να περιμένουν … Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε.
Δεν πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια: