Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

πώς συνδέουμε το ρεύμαΓια την γνώση και σε οποιον δεν αρέσει ας μην το διαβάσει.

Για να μην το κουράζουμε πάρτε μια ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ, πυρώστε την μέχρι να κοκκινήσει στο γκαζάκι και απο το πλάι του κουτιού σε σημείο που να μην ειναι εύκολα ορατό, τρυπήστε το περίβλημα με στόχο το δισκάκι, ώστε να το μπλοκάρετε και να μην περιστρέφεται.

Λίγες μέρες πρίν την επόμενη καταμέτρηση αφαιρέστε την βελόνα και κολλήστε ενα αυτοκόλλητο ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ για να μην φαίνεται η τρύπα.

Το νου σας μην κάνετε ΜΠΟΥΚΛΕΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: