Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Όλοι μαζικά στον δρόμο αύριο, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ να συμμετέχουν ενεργά στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, είτε μέσα από τα σωματεία τους, είτε μέσα από τους ξεχωριστούς πυρήνες του ΕΠΑΜ, όπως αυτοί θα καθορισθούν, για το μοίρασμα προκηρύξεων σε όλο το μήκος της πορείας στην Αθήνα.

Η προσυγκέντρωση του ΕΠΑΜ στην Αθήνα θα είναι στον πεζόδρομο της Κοραή, μπροστά από την έξοδο του μετρό στις 10:00 π.μ.

Όλοι οι πυρήνες πρέπει να κινητοποιήσουν τα μέλη τους για να συναντηθούμε εκεί και μετά να μοιραστούν και να καθορισθούν τα καθήκοντα και οι δράσεις, γιατί ο στόχος είναι να παραμείνουμε στους δρόμους όλη μέρα μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές ώστε να επιτευχθεί την Πέμπτη το πρωΐ ο αποκλεισμός της Βουλής.

Από την Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής

Τρίτη, 18-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: