Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γερμανία: Δεν θα δώσει οριστική λύση η Σύνοδος της 23ης Οκτωβρίου

Το όνειρο της επίτευξης μίας συνολικής συμφωνίας για την επίλυση της κρίσης χρέους που μαστίζει την Ευρωζώνη, κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 23 Οκτωβρίου, δείχνει να απομακρύνεται, με τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel να εμφανίζεται πεπεισμένη ότι τη Δευτέρα δεν θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο εκπρόσωπος της Merkel, Steffen Seibert τόνισε πως η Γερμανίδα καγκελάριος κατέστησε σαφές ότι “τα όνειρα που θέλουν να συμφωνηθεί ένα πακέτο που θα λύσει τα πάντα και όλα θα έχουν τελειώσει τη Δευτέρα δεν θα εκπληρωθούν”.

Εξάλλου, ο Seibert ανέφερε ότι η Merkel δεν σκοπεύει να συναντηθεί με κορυφαίους τραπεζίτες ενόψει της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής το Σαββατοκύριακο.

Η Merkel δε, εκτιμά ότι η αναζήτηση λύσης για την κρίση χρέους θα επεκταθεί στο επόμενο έτος.

Στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με τον Seibert, βρίσκεται το πως θα υλοποιηθεί η συντονισμένη ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών καθώς και το πως θα γίνει πιο αποτελεσματικό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schaeuble, ο οποίος υποστήριξε ότι η σύνοδος της 23ης Οκτωβρίου δεν θα οδηγήσει σε οριστική λύση για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Κοινώς θα πάρουμε τα παπάρια μου σε 6η δόση και αν υπάρχει κυβέρνηση θα το συζητήσουμε ξανά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: