Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ...

Του ΣΤΑΥΡΟΥ Π. ΨΥΧΑΡΗ

Σε περιόδους πολιτικής κρίσης, όταν δημιουργούνται αδιέξοδα, συνήθως επικίνδυνα όχι μόνο για την Οικονομία αλλά και για το ίδιο το πολιτικό σύστημα, η μόνη αποτελεσματική λύση είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Οι εκλογές είναι η μόνη λύση.

Είναι λ.χ. κοινώς αποδεκτό ότι η άρνηση του ανώτατου άρχοντα το θέρος του 1965 να προκηρύξει εκλογές όταν ήταν καταφανής η αντίθεση της πλειοψηφίας των πολιτών στην κυβέρνηση μειοψηφίας που είχαν συγκροτήσει οι αποστάτες βουλευτές εκείνης της εποχής οδήγησε στη Δικτατορία του 1967......

ΤΟ ΒΗΜΑ
Σημ.axinosp:ΓΑΠ ή ΤΑΝΚΣ!!
Μόνο που ο Ψυχάρης αυτή την φορά αμφιβάλει για την "ποιότητα των Τανκς".
Δεν είναι σίγουρα και πιστά όπως και επί "αόρατου" Πρωθυπουργού της Εφταετίας του Χρήστου Λαμπράκη!!
Οι Στρατιωτικοί κατεβαίνουν Σύνταγμα είναι και αυτοί "Αγανακτισμένοι", έτσι δεν είσαι σίγουρος για τίποτα και απλά πας για την τελευταία σου ζαριά που αφού τα έχεις χάσει όλα πας με μια ζαριά να ρεφάρεις, όπερ αδύνατον γιατί η ζωή έχει άλλους νόμους από τις ταινίες του Χόλιγουντ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: