Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πλήρως διχασμένη η Ευρώπη... ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου

"Πλήρως διχασμένη η Ευρώπη ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής" είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel.
Υπότιτλος του δημοσιεύματος "Θα αναλάβει τα ηνία της Συνόδου η Merkel;".
Ο τίτλος του δημοσιεύματος για τα περί διχασμού δεν είναι τυχαίος... Όπως επισημαίνει το Spiegel, ο επικεφαλής της Deutsche Bank έχει αγανακτίσει με τους πολιτικούς, το Βερολίνο έχει αγανακτίσει με το Παρίσι, ο Βορράς έχει αγανακτίσει με τον Νότο.
Ο κόσμος περιμένει αποφασιστικά αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου για την προστασία του ευρώ, ωστόσο οι Ευρωπαίοι παραμένουν διχασμένοι. Θα κατορθώσει η Merkel να περάσει όσα επιθυμεί στη Σύνοδο;
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, το σενάριο για τη διάσωση του ευρώ έχει ήδη γραφτεί... Την Παρασκευή συναντώνται οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, το Σάββατο οι ΥΠΟΙΚ των 27 χωρών της ΕΕ και την Κυριακή οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
Κατά το Spiegel, οι πιο σημαντικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί γοα το σαββατοκύριακο, οπότε και οι αγορές είναι κλειστές. "Ο καθένας φοβάται για το πως θα αντιδράσουν οι αγορές", αναφέρει το περιοδικό.
"Οι πιέσεις για την πολιτική ελίτ της Ευρώπης να σημειώσει πρόοδο στις αποφάσεις της δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη, όσο τώρα, εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής. Ωστόσο η Ευρώπη συνεχίζει να είναι διχασμένη", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:"Ο καθένας φοβάται για το πως θα αντιδράσουν οι αγορές", ωραία υπερδύναμη η ΕΕ!!
Σας πετσοκόβουν οι χρηματιστές μέρα την μέρα και εσείς....κότες,!!
άντε ρε χάσαμε 11 χρόνια, επειδή καλλιεργήσατε το κόμπλεξ του Έλληνα για Ευρώπη και πούτσες μπλε, δραχμή ρε, φτώχεια λατέρνα και φιλότιμο, όχι υπόδουλος στις τράπεζες i-phone και γιουσουφάκι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: