Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙΜοντάρισα ένα βίντεο με κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Gerald Celente στον Άλεξ. Να με συγχωρούν οι φίλοι για τυχόν λάθη μου στο μοντάρισμα, αλλά το έκανα γιατί θέλησα να παρουσιάσω τα σημεία εκείνα, που δεν αφορούν μόνο τους Αμερικάνους, αλλά όλους μας, γιατί δυστυχώς όλοι (στον Δυτικό κόσμο τουλάχιστον), ζούμε κάτω από την ίδια απάνθρωπη φασιστική μπότα που μας πατάει πιέζοντάς μας ανελέητα, όλο και περισσότερο, μέχρι τελικής πτώσεως...
Το τελικό συμπέρασμα είναι ένα:
Δεν έχουν πια κανένα νόημα τα κόμματα ή τα πρόσωπα, (που είναι απλά "βιτρίνες") όσο θα ζούμε κάτω από αυτό το σάπιο νεοταξίτικο σύστημα. Οσοι προάγουν την εικονα του "σωτήρα" μας δεν είναι παρά τσιράκια των μεγάλων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας της νέας τάξης. Δύο οι παρατάξεις της τελικής αναμέτρησης. Εμείς και αυτοί. Μία η επιλογή: ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ.

vasoula2908
Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: