Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ: "ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ"

Είναι αλήθεια ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός των άλλων σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Όσοι συνομιλούν μαζί του, παραδέχονται ότι «πρόκειται για έναν άλλο Γιώργο». Ο Παπανδρέου, εδώ και μέρες σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης, γεγονός, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι επίδοξοι για την διαδοχή του. Ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα, δεν έχει εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, έχει να κάνει με την οικογένεια του.

Τόσο η μητέρα του Μαργαρίτα, όσο και τα αδέρφια του Αντρίκος και Νίκος, θεωρούν ότι η φυγή θα κόστιζε στην συνολικότερη ιστορική διαδρομή των Παπανδρέου. Καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν ότι προ ημερών πραγματοποιήθηκε οικογενειακή μάζωξη στο Καστρί, όπου η Μαργαρίτα και τα δύο αδέρφια του Γιώργου, έθεσαν «κόκκινες γραμμές» στον Γιώργο.

apospasma
Σημ.axinosp:Τελικά ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: