Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται το default event από τους οίκους αξιολόγησης

H Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου με haircut 50% αποτελεί εκδοχή της χρεοκοπίας της Ελλάδος….

Βάφτισαν την παταγώδη αποτυχία της συνόδου κορυφής της 26ης Οκτωβρίου που περιλάμβανε μεταξύ των άλλων haircut 50% ως επιτυχία αλλά πίσω από τα επικοινωνιακά τρικ κρύβονται...

1)Το γεγονός ότι για τους οίκους αξιολόγησης η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι default event κοινώς είναι χρεοκοπία όχι επιλεκτική ή περιορισμένη αλλά πραγματική χρεοκοπία.
Ήδη η Fitch πήρε θέση ξεκάθαρη.
H επιβολή haircut 50% στο ελληνικό χρέος συνιστά χρεοκοπία, αναφέρει ο οίκος αξιολόγησης Fitch, σχολιάζοντας τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της Τετάρτης.
«Η συμφωνία για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους είναι ένα απαραίτητο βήμα για να τεθεί σε πιο βιώσιμη τροχιά η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας, ωστόσο εάν αυτό εφαρμοστεί - ήτοι haircut 50% - συνιστά για τον οίκο χρεοκοπία (default event)», σημειώνει χαρακτηριστικά ο οίκος.
Η Ελλάδα χρεοκόπησε αλλά αυτό αποκρύβει από τους αρμοδίους της κυβέρνησης
2)To haircut 50% δεν αποτελεί επιλεκτική ή περιορισμένη χρεοκοπία αλλά καθαρή χρεοκοπία.
Προφανώς οι οίκοι δεν θα δεχθούν απομείωση στο χρέος 50% ως εθελοντική διαδικασία. Ουδέποτε στην νεότερη οικονομική ιστορία υπήρξε εθελοντικό haircut 50%.
3)Η σύνοδος κορυφής πέραν της επιτροπείας, της 10ετούς λιτότητας δεν περιλαμβάνει την πλέον κομβική παράμετρο πως οι τράπεζες εφόσον περίπου όλες καταλήξουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη.
Με τράπεζες αποδεκατισμένες και χωρίς κανένα αναπτυξιακό μέτρο υπάρχουν αυταπάτες ότι με την μείωση του χρέους κατά 100 δις ευρώ η Ελλάδα θα αλλάξει πορεία;
Πρόκειται για αυταπάτη και όσοι είναι αισιόδοξοι θα διαψευσθούν παταγωδώς.
4)Το χειρότερο από όλα δεν είναι ότι απέκρυψαν ότι η διαδικασία που συμφωνήθηκε είναι ουσιαστικά κεκαλυμμένη χρεοκοπία της Ελλάδος, ούτε καν ότι δεν υπάρχει ίχνος αναπτυξιακής πολιτικής αλλά ότι παρουσιάζουν την χειρότερη απόφαση που ελήφθηκε για την Ελλάδα ως επιτυχία.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Πλησιάζει η ώρα τους για το μεγάλο κανόνι, μετά τρεχάτε ποδαράκια μου για να γλυτώσετε το ΓΟΥΔΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: