Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μαραθώνιος για τη σωτηρία του ευρώ

Το μπαζούκας έγινε… νεροπίστολο. Έως την επόμενη Τετάρτη, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι υπουργοί Οικονομικών τους και μια στρατιά γραφειοκρατών, από όλες τις χώρες, θα έχουν μαραθώνιες διαβουλεύσεις, ολονύχτιες διαπραγματεύσεις, ατελείωτα δείπνα εργασίας, εν μέσω αντικρουόμενων διαρροών και κωδικοποιημένων επίσημων ανακοινώσεων.

Οι ηγέτες υπόσχονται ένα «Μεγάλο Σχέδιο», που θα δώσει οριστικό τέλος στην κρίση χρέους. Ο πλανήτης δεν τους πιστεύει. Οι πρώτες διαρροές για τα όσα σχεδιάζονται, προϊδεάζουν για ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Η αποτυχία Γαλλίας και Γερμανίας να συμφωνήσουν σε βασικά σημεία του σχεδίου, που οδήγησε στον προγραμματισμό και δεύτερης Συνόδου Κορυφής, για την επόμενη Τετάρτη, δείχνει ότι η Ευρώπη οδηγείται σε φιάσκο.

Isotimia
Σημ.axinosp:Η Ελλάδα χρεοκοπεί σε δύο εβδομάδες έγραφε ο Daniel Hannan στις 14 Οκτώβρη!!
Στην επέτειο του ΟΧΙ δείτε και την φωτογραφία του άρθρου, η Ελλάδα χρεοκοπεί-τελεία και παύλα.
Ήδη ο πανικός με τους καταθέτες έχει αρχίσει, εδώ γελάμε με την εγγύηση των καταθέσεων, που μας λέει ο Μπενίτο Βενιζέλος-Τούρκογλου και το αεροπλανάκι του χρηματιστηρίου από βδομάδα θα αρχίσει ελεύθερη πτώση χωρίς τέλος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: