Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Μπέννυ, ο ψεύτης και ο κλέφτης για λίγη ώρα χαίρονταιΟ πραγματικός λόγος της αναβολής του eurogroup δεν ήταν αυτό που είπαν τα παπαγαλάκια του Βενιζέλου, ότι δηλαδή το κάνει η Ευρώπη για να μας πιέσει.
Η πραγματικότητα είναι ότι αποτέλεσε Ελληνικό αίτημα με σκοπό το ΠΑΣΟΚ να εκβιάσει τους πολίτες για μια ακόμα φορά.
Ο Μπέννυ δεν είναι μόνο ανίκανος και γκαφατζής ολκής, αλλά και εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο των πολιτικών εκβιαστών, τρομοκρατών και απατεώνων.
grbloopers

Δεν υπάρχουν σχόλια: