Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Δείξε μου τον φίλο σου...

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η άνεση με την οποία εμφανίζεται στις φω­τογραφίες να συνομιλεί χαλαρά και χαμογελαστά με μοναχούς που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ο Γιώρ­γος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της κυρια­κάτικης επίσκεψής του στο Άγιο Όρος. Αφορ­μή ήταν ο εορτασμός για τα 20 χρόνια από την ενθρόνιση στον Οικουμενικό Θρόνο του κ. Βαρθολομαίου. Τα σχόλια φούντωσαν από την επανεμφάνιση του περιβόητου Εφραίμ στην πρώτη γραμμή της «οικογενειακής φωτογραφίας» - ντοκουμέντο για τον εορτασμό και τις θερμές χειραψίες του πρωθυπουργού με τον οικονομικό διαχειριστή της Μονής μοναχό Ευδόκιμο. Μάλιστα οι σχετικές φωτογραφίες «πλημμύρισαν» την προσωπική ιστοσελίδα του. Και πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν ότι η κυβέρνηση, παρά τις αρχικές και βα­ρύγδουπες εξαγγελίες της, ουδέν έχει πράξει για την αντιμε­τώπιση του θέματος των ανταλλαγών που καταβύθισαν στην ανυποληψία την κυβέρνηση Καραμανλή. Και να συμπληρώ­σουμε ότι η δημοσιογραφική έρευνα για το θέμα δεν έχει τελειώσει.
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: