Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σοκ... η Βρετανία λοξοκοιτά την έξοδο από την ΕΕ; Υπάρχει σχέδιο που θα αλλάξει την σχέση της χώρας με την Ευρωπαική Ένωση;

Σοκ έχει προκαλέσει στις αγορές παγκοσμίως το γεγονός ότι προωθείται από ομάδα Βρετανών βουλευτών να καταθέσουν πρόταση που να συστήνει την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή να υπογραφεί ένα Μνημόνιο συνεργασίας ή σύνδεσης που να διατηρούνται μόνο οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο.
Σύμφωνα με διαρροές, με επικεφαλής τον βουλευτή των Συντηρητικών Zac Goldsmith, θα υπάρξει πρόταση με τρεις εναλλακτικές: να διατηρηθεί το στατους κβο, να υπάρξει έξοδος από την ΕΕ ή να υπογραφεί κάποιο μνημόνιο συνεργασίας. Ήδη μάλιστα, ο επίσης Συντηρητικός David Nuttall έχει συλλέξει πάνω από 100 χιλ. «ηλεκτρονικές» υπογραφές που στηρίζουν το αίτημα για να ξεκινήσει η συζήτηση στο βρετανικό κοινοβούλιο, και μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου.
Αν και ο πρωθυπουργός David Cameron και ο Υπουργός Οικονομικών George Osborne έχουν δηλώσει επανηλειμμένως ότι η Βρετανία πρέπει να μείνει κοντά στην Ευρώπη, έχουν πολλάκις αναφέρει τη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο διακυβέρνησης στην ΕΕ. Η τάση αυτή αποκτά επιπλέον νόημα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Συντηρητικοί συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας εκφράζοντας μάλιστα μεγάλο ποσοστό της βρετανικής δυσαρέσκειας.
Ο Cameron άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους «Financial Times» ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες άμεση λύση στην κρίση της ευρωζώνης, ενώ κάλεσε ειδικά το Βερολίνο και το Παρίσι να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη της Ελλάδας με μεγαλύτερο κούρεμα του ελληνικού χρέους (από αυτό των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου).
«Έχουν μια αντίληψη α λα καρτ, για την κατάσταση, τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις», υποστηρίζει ο Βρετανός πρωθυπουργός και καλεί για άμεσα εφαρμόσιμες πολιτικές για τη στήριξη των τραπεζών, την ενίσχυση του EFSM και την οριστική λύση του ελληνικού προβλήματος.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Τελειώνει το παραμύθι της Ευρωζώνης και της ΕΕ γενικότερα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: