Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Α.Μέρκελ: "Όχι" στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας - "Ναι" στην συντεταγμένη

Aπροκάλυπτα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ τάχθηκε υπέρ της "συντεταγμένη" ελληνικής χρεοκοπίοας και μίας γενναίας διαγραφής του ελληνικού χρέους που θα αποτρέψει την ανεξέλεγκτη πτώχευση.

Μιλώντας στο Μαγδεμβούργο της ανατολικής Γερμανίας και μπροστά στα μέλη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), όπως ήδη γράψαμε χθες, επικεντρώθηκε στις απόψεις που διατυπώνονται στο εσωτερικό της χώρας και ακόμα περισσότερο στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού περί πτώχευσης της Ελλάδας λέγοντας ότι δεν πρέπει να «κάνουμε ένα μετέωρο βήμα προς την αβεβαιότητα. Πρέπει να πάμε σε συντεταγμένη χρεοκοπία».

Η ίδια πάντως παραδέχτηκε ότι οι περισσότεροι οικονομικοί σύμβουλοι της καγκελαρίας συστήνουν στην ίδια να προχωρήσει σε μια διαδικασία γενναίας διαγραφής του ελληνικού χρέους.

Και μετά στο εσωτερικό μιλάνε για 6η δόση...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Για μας γεναία διαγραφή είναι στο 100% όλου του χρέους, σύν τις Γερμανικές αποζημειώσεις του Β' Π.Π. !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: