Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μόνο οι βουλευτές θα μάθουν τελικά τους οφειλέτες του Δημόσιου

Μόνο στους βουλευτές θα γνωστοποιηθούν τελικά τα ονόματα όσων οφείλουν μεγάλα ποσά στο Δημόσιο, και όχι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη Βουλή, λέγοντας ότι η σχετική λίστα η οποία θα αφορά όσους χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι καταστάσεις με τους οφειλέτες άνω των 150.000 ευρώ.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν δίνει τις λίστες στη δημοσιότητα παρά την έγκριση που έχει εξασφαλίσει από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σημειώνεται ότι, όσοι χρωστούν πάνω από 150 χιλ. ευρώ ανέρχονται σε περίπου 15 χιλ. φορολογούμενους. Συνολικά, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ανέρχονται σε 41 δισ. ευρώ και οφείλονται συνολικά από περίπου 900.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Capital
Σημ.axinosp:Ουστ λαμόγια, κρατάτε τα ονόματα κρυφά για να τους εκβιάζετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: