Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, λέει γερμανός βουλευτής

Ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, λέει γερμανός βουλευτής

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση ενός γερμανού βουλευτή Ντίτερ Ντεμ, του κόμματος Αριστερά, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην Real News, ο κ. Ντεμ λέει χαρακτηριστικά «Nαι είναι ο νέος σας πρωθυπουργός. Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του

Όσον αφορά τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ο Γερμανός βουλευτής λέει ότι αυτή σώζει όχι τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων.

«Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων» και επιτίθεται στην γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ότι με τις δηλώσεις της για τεμπέληδες του Νότου «επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης».

«Η Ευρώπη της κ. Μέρκελ δεν είναι η Ευρώπη των λαών αλλά των τραπεζών» υπογραμμίζει ο αριστερός βουλευτής.

Tsantiri

Σημ.axinosp:Νομίζει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: