Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Ένταση και απουσία πολιτικών


Ένταση επικράτησε στην μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όταν «αγανακτισμένοι» πολίτες ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και προσπάθησαν να τους… κατεβάσουν!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ένα σχολείο πέρασε μπροστά από τους επισήμους, ομάδα πολιτών και εκπαιδευτικών, πλησίασαν στην εξέδρα και άρχισαν τα γιουχαΐσματα.Οι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης και ο κ. Τζιτζικώστας (ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας), τα «έχασαν» και σηκώθηκαν να φύγουν, όμως η αστυνομία έδρασε άμεσα και περικύκλωσε τους επισήμους, ώστε να μην τους «πειράξουν»!

Πλήθος κόσμου έμεινε για περισσότερη από μισή ώρα φωνάζοντας συνθήματα όπως: «ψωμί, παιδεία, ελευθερία», ενώ δεν έλειψαν και υβριστικοί χαρακτηρισμοί.Η παρέλαση διεκόπη, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας… τα επεισόδια έγιναν μετά την παρέλαση.

Βουλευτές και πολιτικοί έμειναν σπίτι!

Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται εκτός από τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη, ΜΟΝΟ εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών. Ούτε ένας πολιτικός ή βουλευτής δεν εμφανίστηκε. Πριν την παρέλαση ο κ. Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.



Μαντάτα
Σημ.axinosp:Μιλάμε για πολύ ξύλο θα φάνε οι Βουλευτές όπου εμφανίζονται από δω και εμπρός, τέρμα τα γιαούρτια , τα αυγά και οι μούτζες !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KvKCOF6uiyU&feature=player_embedded