Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η Ινδία αναπτύσσει BrahMos στα σύνορα με την Κίνα!


Τους νέους πυραύλους τύπου κρουζ που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τη Ρωσία, τους BrahMos αναπτύσσει η Ινδία στα σύνορα με την Κίνα!

Πρόκειται για πυραύλους εδάφους-εδάφους με βεληνεκές 290 χιλιομέτρων τους οποίους ανέπτυξε στο κρατίδιο Αρουναχάλ Πραντές, στα σύνορα με την Κίνα. Την είδηση δημοσίευσε η ινδική εφημερίδα «The Indian Express».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ινδός πρωθυπουργός, Μανμόχαν Σινχ ενέκρινε την αύξηση των στρατευμάτων στα σύνορα με την Κίνα κατά 89.000 στρατιώτες, εκ των οποίων οι 400 αξιωματικοί.

Επίσης, ξεχωριστή μέριμνα λαμβάνεται για τα νησιά της Ινδίας στον Ινδικό Ωκεανό, με σκοπό την προστασία των θαλασσίων οδών. Εξετάζεται επίσης η ανάπτυξη δύο ταξιαρχιών του ινδικού Στρατού στις νήσους Ανταμάν και η ανάπτυξη τάγματος παράλληλα με τις ναυτικές δυνάμεις, στη νήσο Λακσαντουίπ, ενώ θα ενισχυθούν και οι αεροπορικές δυνάμεις.
Defence Point
Σημ.axinosp:Κίνα και Πακιστάν, εναντίον Ινδίας, το σίγουρο είναι ότι δημιουργούν τα δεδομένα για ένα Γ' Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: