Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ευρωπαϊκή… αποικία η Ελλάδα – Για απώλεια εθνικής κυριαρχίας μιλούν οι Ευρωπαίοι

«Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων!». Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και μιλά για παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.
Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, αλλά απορρίπτεται από κάποιους άλλους γιατί έχει χαρακτηριστικά... αποικίας.
Συγκεκριμένα, η πρόταση αναφέρεται στην ολιγομελή προς το παρόν ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον Horst Reichenbach.
Όπως αναφέρεται η ομάδα αυτή θα υποστηριχθεί από στρατιές εκατοντάδων τεχνοκρατών που θα έρθουν στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, θα αποκτήσουν ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες, με συνέπεια να έχουν τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως για παράδειγμα στις αποκρατικοποιήσεις.
Πηγές του Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι – κυρίως οι Ιρλανδοί – απορρίπτουν την πρόταση ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται.
«Ή θα γίνει αυτό, ή δε θα πάρουν άλλα χρήματα» αναφέρει πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις.
«Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου» τονίζει Ευρωπαίος αξιωματούχος, ενώ σύμφωνα με το Reuters υπάρχει και η σκέψη για τη δημιουργία μόνιμου σώματος στην Ελλάδα που θα συνεχίσει το έργο του κλιμακίου της τρόικας.
«Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων» αναφέρει αξιωματούχος συμπληρώνοντας πως το σχέδιο «πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια.. ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό».

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Κατάληψη όλων των Δημόσιων κτιρίων και πέταγμα των Τροικανών έξω από την χώρα μας τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: