Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

FinansInvest: "Το ευρώ θα εξαφανιστεί"


Η ευρωζώνη έχει «ήδη καταρρεύσει» και εξαφανίζεται καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τραπεζικής κρίσης η οποία θα καταστρέψει το ευρώ, δήλωσε ο κ. Zafer Onat, chief executive της τουρκικής χρηματιστηριακής FinansInvest.

«Πιστεύω ότι η ευρωπαϊκή νομισματική ενοποίηση δεν υπάρχει πια. Πιστεύω ότι έχει ήδη καταρρεύσει αλλά κανένας δεν το λέει ακόμη. Βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδο. Ένα από τα μεγαλύτερα αποθεματικά νομίσματα του πλανήτη, θα εξαφανιστεί,» δήλωσε ο κ. Onat σε συέντευξή του στην Κων/πολη.

Ο κ. Onat επιρρίπτει τις ευθύνες στην ευρωπαϊκή πολιτική που είναι αργοκίνητη και δεν μπορεί να αντιδράσει στην κρίση χρεών. «Όλα τα προβλήματα της Ευρώπης οφείλονται στο ότι δεν κάνει κάτι… Απλά κάθονται και μιλάνε,» τόνισε, συμπληρώνοντας οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να προστρέξουν προς διάσωσης της ευρωζώνης και η εξαφάνιση του ευρώ θα ωφελήσει το δολάριο.

Κατά τον κ. Onat και η Τουρκία θα επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική διολίσθηση, αλλά οι επιπτώσεις θα είναι ελάχιστες συγκριτικά με άλλες χώρες, χάρη στον τραπεζικό κλάδο, που είναι εύρωστος με υγιή κεφάλαια. «Τα τουρκικά νοικοκυριά δεν έχουν καθόλου χρέος. Τώρα αρχίζουν να αποκτούν…»
Euro2Day
Σημ.axinosp:1)Αμα γίνει το μπαμ στην Ευρωζώνη, είναι παπαριά να λες ότι δεν θα επηρεαστεί η Τουρκία, χώρα με σαφή εξαγωγικό και εισαγωγικό προορισμό την ΕΕ !!
2) Η ΕΕ φαίνεται ότι απλά δεν κάνει κάτι και το ρίχνει στην υψηλή φιλοσοφία, λάθος τα πραγματικά αφεντικά της ΕΕ δηλαδή οι Τραπεζίτες με τις "μυστικές" τους λέσχες, τρέχουν ακούραστα για να μας δημιουργήσουν το μεσαίωνα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης !!
3) Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη και ιδίως στο Νότο και αυτή είναι η συνειδητοποίηση του κόσμου, κάτι θα αλάξει σε λίγο και τα πολιτικά απολιθώματα του Καπιταλισμού μαζί με την θλιβερή καρικατούρα του Νεοφιλελευθερισμό, πάνε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: