Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δ. Δασκαλόπουλος: Μόνο ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να κάνει την Ελλάδα success story

ΣΚΛΗΡΗ κριτική στο πολιτικό σύστημα άσκησε για μία ακόμη φορά χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος μιλώντας σε εκδήλωση βράβευσης εταιριών και ομίλων που διοργάνωσε η ICAP. «Ζούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλόπουλος, «την τελική πράξη του εθνικού μας δράματος – την κορύφωση της διαδικασίας αποσύνθεσης του κομματικού, πελατειακού κράτους, που κατέρρευσε υπό το βάρος της άσωτης υπερχρέωσής του. Είναι ταυτόχρονα η τελική πράξη του δράματος των τελευταίων δύο ετών, που χαρακτηρίσθηκε από την αβουλία και αδυναμία της κυβέρνησης –αλλά και του πολιτικού συστήματος συνολικά– να ξηλώσει το κράτος των κατεστημένων συντεχνιών και των βολεμένων της κομματοκρατίας». Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, «στο εκκωφαντικό κενό που αφήνει η κρατική χρεοκοπία, μόνο η ιδιωτική οικονομία μπορεί να προσφέρει τις νέες θέσεις εργασίας, τις καινοτόμες επενδύσεις, το νέο εξωστρεφές και ανταγωνιστικό μοντέλο ανάπτυξης που χρειάζεται ο τόπος μας. Αυτή διαθέτει τις κατ'Α εξοχήν αρετές που απαιτούνται για να ξανασταθεί ο τόπος στα πόδια του: προσαρμοστικότητα, καινοτόμο πνεύμα, οργάνωση και δημιουργικότητα. Στον καταπιεσμένο χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας βρίσκονται σήμερα όσοι ζωντανοί, όσοι ικανοί, όσοι δουλεύουν με γνώση και τόλμη. Αυτοί μπορούν να ξανακάνουν την Ελλάδα μας success story».
ΕΧΠΡΕΣ
Σημ.axinosp:Ξύπνησες Δασκαλόπουλε, εσύ που λιβάνιζες τόσα χρόνια τους πολιτικούς μαζί με τον Μίχαλο, τώρα καταλάβατε την μαλακία σας ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: