Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Καμίνης: «Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός»

Έκκληση στους εργαζομένους στους δήμους να μαζέψουν τα απορρίμματα από τα ευπαθή σημεία της πόλης απηύθυνε μέσω της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Οι εργαζόμενοι δεν μαζεύουν σήμερα ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα (...) διακυβεύεται η δημόσια υγεία ας πρυτανεύσει η κοινή λογική» τόνισε σε δραματικούς τόνους, αναφέροντας μάλιστα ότι «το μόνο που απομένει είναι ο στρατός».

«Εγώ ήμουν ο πρώτος δήμαρχος που στις 7 του μηνός απέστειλα έγγραφο προς τον πρόεδρο της ΕΣΔΚΝΑ Νίκο Χιωτάκη για το ΧΥΤΑ Φυλής γιατί κινδυνεύει η δημόσια υγεία» σημείωσε ο δήμαρχος Αθήνων.

«Κάθε ημέρα βγάζαμε 53 απορριμματοφόρα και καθαρίζαμε σκουπίδια σε νοσοκομεία και σχολεία. Σήμερα δεν καθαρίζουν ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν εκ του νόμου με προσωπικό ασφαλείας εφόσον έχουν κηρύξει απεργία. Μόνο εγώ προσέφυγα στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας» ανέφερε.

Έκανε δε, λόγο για παράνομη και καταχρηστική απεργία.

Ο κ. Καμίνης διαβεβαίωσε επίσης ότι «ουδείς πληρώθηκε, ουδείς πρόκειται να πληρωθεί που δεν δούλεψε» . Δήλωσε επίσης ότι αν χρειαστεί θα καταργήσει τον οργανισμό καθαριότητας του Δήμου.

Καθημερινή
Σημ.axinosp:Μην τον μελετάς, γιατί μετά θα κλαίς λαμόγιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: