Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Ματαιώθηκε (πάλι!) το ταξίδι του Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ


Tελικά φαίνεται ότι δεν είναι γραφτό να πάει ως πρωθυπουργός ο Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ, αν θεωρήσουμε ότι το Νοέμβριο θα έχουμε εκλογές: Μετά το "καψόνι" που του έκανε ο αντιπρόεδρός του τον Οκτώβριο και τον γύρισε άρον-άρον πίσω και τώρα διακόπτεται ο προγραμματισμός του ταξιδιού του στις ΗΠΑ! Έτσι για μία ακόμα φορά αναβάλλεται η συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά και το πιθανό ραντεβού του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κρισιμότητα των εξελίξεων την εβδομάδα που ξεκινά τόσο στο πεδίο των πολιτικών εξελίξεων, όσο και της οικονομίας, ανάγκασε τον πρωθυπουργό να αναβάλει τον προγραμαμτισμό του ταξιδιού στις ΗΠΑ, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 5 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί την Αθήνα ο Τζο Μπάιντεν.

Πάντως κάποιες έγκυρες πηγές μεταδίδουν ότι απλά δεν κατέστη δυνατόν να κλειστεί το ραντεβού με τον Μ.Ομπάμα. Αν ισχύει αυτό (δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί) έχει την ιδιαίτερη σημασία του...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ούτε οι Αμερικάνοι δεν το θέλουν πια, έκανε καλά καλά την δουλειά τους με το να βάλει ο παπάρας το ΔΝΤ στην Ελλάδα αλλά και στην ουσία στην Ευρώπη και τώρα τον πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: