Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Stark της ΕΚΤ: Έξοδος από το ευρώ θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες

Οι χώρες που στο μέλλον δεν θα είναι σε θέση να συμμορφώνονται με τα προγράμματα για την βελτίωση των δημόσιων οικονομικών τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν υπό οικονομική εποπτεία, δήλωσε ο Juergen Stark της ΕΚΤ μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ομιλία του ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΚΤ έκανε λόγο για ανυπολόγιστες συνέπειες αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, ενώ σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες δυνατότητες στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Οι χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα οικονομικής προσαρμογής στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) και οι οποίες αδυνατούν να παραμείνουν σε καλό δρόμο θα τίθενται υπό οικονομική εποπτεία", δήλωσε ο Juergen Stark μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σημείωσε ταυτόχρονα ότι όλες οι χώρες θα πρέπει να υιοθετήσουν στο σύνταγμα τους αυστηρές προβλέψεις για το χρέος, όπως έχει ήδη κάνει η Γερμανία.

Επισήμανε παράλληλα ότι χρειάζεται "μια πιο ουσιαστικά εμβάθυνση της δημοσιονομικής πολιτικής και της οικονομικής εποπτείας σε μακροπρόθεσμη βάση. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές απαιτούν μια συνολική αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών".

Επανέλαβε τέλος ότι υπέβαλε την παραίτηση του από την ΕΚΤ για προσωπικούς λόγους διευκρινίζοντας ότι μετά την αποχώρηση του ενδεχομένως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Επειδή η Ελλάδα σε λίγο αποχαιρετάει το Ευρώ σας, Stark αλείψου με βαζελίνη γιατί τα αφεντικά σου όταν χάνουν τσαντίζονται πολύ με τους υπάλληλους τους και Θα πονέσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: