Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Εκτός των πολιτικών αρχηγών ο Παπανδρέου ενημερώνει και …εκδότες


Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες που αναρτήσαμε στις 18:57. Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δέχθηκε απόψε στο Μαξίμου τους κ. Σταύρο Ψυχάρη και Γιώργο Μπόμπολα.

Αύριο λένε ότι θα συναντηθεί με τον κ. Β. Βαρδινογιάννη και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους κ. Κυριακού (ΑΝΤ1) και Αλαφούζο. Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε ότι ο κ. Βαρδινογιάννης δήλωσε κώλυμα

Προκαλεί την περιέργεια αυτή η ξαφνική… υπερδραστηριότητα του κ. Παπανδρέου;

Μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς αποφάσισε να ενημερώσει και την …διαπλοκή;

Να περιμένουμε και συναντήσεις με τραπαζίτες;

Τι να ετοιμάζει άραγε;

Κατά την ταπεινή μας γνώμη πάντως, όταν σε παρόμοιες περιστάσεις ο πρωθυπουργός συναντά εκδότες, τότε ή πάει για εκλογές, ή φοβάται ότι θα τον υπερβούν οι εξελίξεις

Amtinews

Σημ.axinosp:Στο Αμέρικα αλλά και εδώ,συνηθίζεται όταν φεύγει ένας μάνατζερ από μια πολυεθνική να κάνει ακόμα και πάρτυ στο γραφείο του και καλεί όλους τους συνεργάτες του, για να τους ευχαριστήσει, να πει δυο κουβεντούλες όπως "Προσέξτε καλά. Έχετε ευθύνες"! και μετά μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα και φεύγει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: