Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Fitch: Δεν θα υπάρξει λύση αύριο για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία", υποστηρίζει κορυφαίος αναλυτής του οίκου Fitch, Τόνυ Στρίνγκερ, εκφράζοντας ταυτόχρονα επιφυλακτικότητα για την αποφασιστικότητα των Ευρωπαίων αρχηγών ως προς την επίλυση του ελληνικού προβλήματος κατά την αυριανή Σύνοδος Κορυφής, θεωρώντας πως για ακόμη μία φορά δεν θα υπάρξει άμεση λύση.

«Δεν υπάρχει άμεση επίλυση, ό,τι και να προκύψει από τη σύνοδο την Τετάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Στρίνγκερ, η Ελλάδα αφερέγγυα, υποστηρίζοντας ότι μια χρεοκοπία για τη χώρα είναι αναπόφευκτη, ενώ ανησυχία προκαλεί και το outlook για Ισπανία και Ιταλία.

Ημερησία
Σημ.axinosp:Δεύτε τελευταίο ασπασμό, λαμόγια ερχόμαστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: