Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Θωμόπουλος (ΤΧΣ): Να νιώθουν ασφαλείς οι καταθέτες – Η Ευρωζώνη θέλει τη σωστή λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος

Οι καταθέτες των ελληνικών τραπεζών πρέπει να νιώθουν ασφαλείς, ανέφερε ο επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, λίγο πριν τη συνάντηση του με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής task force στην Ελλάδα.
Ο κ. Θωμόπουλος δήλωσε ότι Ευρωζώνη ενδιαφέρεται για τη σωστή λειτουργία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, και απόδειξη αυτού είναι η παρουσία του Ράιχενμπαχ στη χώρα μας. Ανεξάρτητα από τη λύση που θα επιλεγεί για την ελάφρυνση του χρέους, τα κεφάλαια που θα παρασχεθούν στις τράπεζες από εμάς σημαίνουν ότι οι καταθέτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Μόνο με το βλέμα του Ράιχ...ενμπαχ, τέρμα τα βάσανα και εξασφαλίζονται οι καταθέσεις μας λέει ο Γερμανοτσολιάς Θωμόπουλος... ε ρε κλωτσιές που θέλουν κάποιοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: