Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οι διαδηλωτές "πολιόρκησαν" το ξενοδοχείο- συμπλοκές με τα ΜΑΤ !


ΒΑΘΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Επεισόδια και αντεγκλήσεις έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται η Σοσιαλιστική Διεθνής-δεν άφησαν τους δημάρχους και τους βουλευτές να μπουν μέσα!
Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις είχαν από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Από τη μια η Αστυνομία προσπαθούσε να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει.

Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν ήταν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αθανάσιος Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Παπαδάκης....

Βουλευτές όπως η Μαρία Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!

Οι αντεγκλήσεις ήταν συνεχείς ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα συγκεντρωμένων .

Μεταξύ άλλων το παρών στις κινητοποιήσεις έδωσαν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.
CretaLive



Σημ.axinosp:Απάνω τους ορέ, τσακίστε τους όπου τους βρίσκεται, τους προδότες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: