Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις για το πανό και τα πολιτικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ


Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργοτέλη η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα της για να εντοπίσσει το πανό που κρέμασαν στο ΟΑΚΑ οπαδοί του ΠΑΟ, το οποίο σε συνδυασμόμ με τα πολιτικά συνθήματα που ακούγονταν από την εξέδρα είχαν προκαλέσει νωρίτερα 7λεπτη διακοπή του αγώνα.


Οι οπαδοί ενοχλήθηκαν από τις έρευνες της αστυνομίας κατά την έξοδό τους από το ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια. Το πανό πάντως εντοπίστηκε και οι κάτοχοι του συνελήφθησαν.


Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και κυρίως της... μάνας του ενώ σήκωσαν και το επίμαχο πανό κατά των πολιτικών, που ο διαιτητής Μήτσιος ζήτησε να κατέβει αλλά αυτό δεν έγινε, παρά την 7λεπτη διακοπή στον αγώνα Παναθηναϊκός - Εργοτέλης.


Είχαν προηγηθεί ανάλογα συνθήματα και στον αγώνα Ολυμπιακού – Ντόρτμμουντ την περασμένη Τετάρτη
iefimerida
Σημ.axinosp:Τελικά το πανό ενόχλησε τον Διαιτητή ή τους κουστουμάτους VIP του ΠΑΟ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: